Unikátní produkt z laboratoře Optimum Polymer Technologies je revoluční systém ochrany laku, který dokonale nahradí klasický vosk. Optimum Opti-Seal překvapí neuvěřitelným leskem, velmi snadnou aplikaci, ultra nízkou spotřebou a perfektní životnosti. Přípravek je vyvinut na bázi nejmodernějších polymerů, které se po nanesení na povrch okamžitě aktivují. Po aplikaci se roztok z povrchu odpaří a zanechá brilantní polymerový film, díky kterému získáte ochranu po dobu 4-6 měsíců. Povrch získá vynikající samočistící a hydrofobní schopnosti, ochranu před znečištěním a silným UV zářením. Absolutně bez námahy, těžkého rozlešťování, žádné šmouhy ani bílé skvrny na gumových či plastových prvcích. Na laku, aplikovaný Opti-Seal zraje ještě několik hodin po aplikaci, během této doby se viditelně stále zvyšuje lesk.

Optimum Opti-Seal ve spolupráci s No Rinse (ONR)…

Opti-Seal spolu s přípravkem No Rinse vytvoří neuvěřitelnou dvojici, s kterou dokážete opravdu nemožné. Začíná to při běžném mytí karoserie, přes čištění oken až po interiér vozu. No Rinse vyčistí a připraví povrch, Opti-Seal pomůže při sušení, dolešťování bez šmouh. Navíc dodá neskutečný lesk a ochranu všem ošetřeným povrchům.

Opti-Seal a jeho hlavní výhody…

  • Velmi nízká spotřeba cca 5-10ml na celý vůz (láhev s objemem 236ml vydrží opravdu dlouho, bez problému zvládne ošetřit více než 15 vozidel).
  • Velmi jednoduchá a rychlá aplikace, stačí nanést a setřít.
  • Multifunkční využití při sušení/ochraně v interiéru/exteriéru či při čištění oken.
  • Kompatibilní se všemi povrchy, nezanechává skvrny ani bílé stopy. Ochrání lak, skleněné, plastové i chromové povrchy, prostě vše.

Opti-Seal při čištění oken…

Protože nic lepšího není! Do vědra připravte roztok Optimum No Rinse v poměru 15ml na 4 litry vody. Mikrovláknovou utěrku (např. Zerda Wrap Knitt Terry Towel) namočte v roztoku a vyždímejte. Vlhkou utěrkou vyčistěte okno, nevytírejte do sucha. Na vlhké okno stříkněte Opti-Seal, v místě aplikace přiložte druhou, suchou utěrku (např. Zerda Waffle Weave Towel) a okno vyleštěte do sucha. Rychle, bez námahy, bez šmouh a navíc s ochranou.

Opti-Seal při sušení laku…

Po umytí vozu systémem Optimum No Rinse a Big Red Sponge se dá použít Opti-Seal dvěmi způsoby. Po umytí nesušte, ale přímo aplikujte na panel jedno stříknutí přípravku Opti-Seal, v místě aplikace přiložte sušící ručník a panel vytřete do sucha. Pokračujte na další části/panel. Povrch perfektně vysušíte, ochráníte a získáte neuvěřitelný lesk.

Opti-Seal jako hlavní ochrana…

Přípravek lze aplikovat na mokrý, či suchý povrch. Při použití Opti-Sealu jako hlavní ochranu, doporučujeme aplikovat na suchý povrch, pro přesnost a snížení spotřeby použijte dodávaný modrý aplikátor. Vozidlo důkladně umyjte systémem Optimum a vysušte kvalitním mikrovláknovým sušícím ručníkem. Na modrý aplikátor aplikujte Opti-Seal a vtírejte do laku. Nanesený povlak se po chvíli z povrchu odpaří, po odpaření 80% setřete celý panel do sucha jemným mikrovláknem. Postupujte díl po dílu, přípravek lze aplikovat na lak, skla, chromy, gumy apod. Je kompatibilní se všemi povrchy.

Opti-Seal v interiéru…

V interiéru každého vozu je spousta ovládacích prvků, lcd panelů, lakovaných dekorů apod. Nejsnadnější a nejbezpečnější údržba? Použití Optimum No Rinse opět v kombinaci s Opti Seal. Pro čištění použijte roztok ONR v poměru 15ml na 4l vody, jemné mikrovlákno například Zerda Wrap Knitt Terry namočte v roztoku a vyždímejte. Vlhkou utěrkou setřete povrch, na vlhký povrch aplikujte rozprachem Optimum Opti-Seal a druhou čistou utěrkou otřete do sucha. Povrch bude v krátkém čase čistý, ošetřený a bez šmouh.

Na závěr..

Náš tip? Zakupte si sadu "Optimum Wash System" pravidelně Vaše auto umývejte tímto systémem a sušte pomocí Opti-Seal, nezapomínejte na čištění oken. S výsledkem budete maximálně spokojení a ohromeni. Auto bude stále čisté, perfektně hladké a neuvěřitelně lesklé. Jedno mytí zabere cca 15-25minut času.

Doporučujeme přečíst článek "Vše o přípravku ONR - Optimum No Rinse do posledního detailu"

Použité produkty