Už dlouhou dobu jsme na trhu hledali a testovali mikrovlákna, mycí rukavice, ručníky apod. Bylo toho opravdu hodně, ale stále jsme chtěli vyšší kvalitu. Chtěli jsme se lišit od konkurence, neprodávat pořád to samé dokola a být něčím dalším výjimeční. V roce 2020 jsme se dostali ke značce Zerda a přijali první balík na zkoušku. Po otevření zásilky jsme byli v šoku, oranžové obaly s postavičkou lišky, moc se nám to nezdálo a první dojmy byli zvláštní. Ale co, šli jsme testovat. Ihned po prvním testování jsme měli jasno, Zerda zvítězila a my věděli, že jí musíme mít v nabídce. Zajímavě barevný obal jsme si oblíbili čím dál více, je to prostě jiné a hlavně je to o několik levlů výš.

Na světovém trhu je jen pár továren, které se zabývají výrobou mikrovláken. To nejkvalitnější pochází samozřejmě z Koreje, ano tam a právě tam jsme našli Zerdu! Značka Zerda je vlastní řada příslušenství pro auto detailing od největšího producenta z Jížní Koreje, konkrétně společnosti A-Top. Tato společnost je výrobcem mikrovláken pro spousty předních detailingových značek. My jsme pro Vás vybrali od nich nejdůležitější základ, bez kterého to v oboru detailingu nejde.

Zerda Long Pile Wash Mitt a Wash Pad – nejjemnější mycí rukavice / mycí houba “pad“

Testovali jsme a porovnávali s velmi podobnými produkty na trhu. Nepřekvapilo nás, že na první pohled působí stejně. Ovšem na první dotek jsme zjistili, že kvalita vláken hustota a jemnost je úplně jiná. Po prvním mytí jsme měli jasno, to musíte vyzkoušet!

Plush Buffing Towel 40x40cm BLUE/RED 530GSM – extra jemné a husté mikrovlákno

Utěrka vhodná pro stírání a rozlešťování vosků, sealantu, odmašťování je perfektní i pro quick detailery a dokončovací práce. Utěrka vyrobená z extra měkké a hustší plyšové směsi podobně jako králičí srst. Jestli-že hledáte šetrnou profesionální utěrku pro získání maximálního lesku, doporučujeme!

Artygen Drying Towel 50x75cm 950GSM – hybridní, extra savý ručník

Jeden z nejunikátnějších, vysoce kvalitních a extra savých sušících ručníku na světovém trhu. Extra jemné, měkké a savé korejské vlákna v jedinečném hybridním designu Twisted-Loop vytváří úroveň absorpce, které byli dříve jen pouze představitelné.

Celý sortiment značky Zerda najdete ZDE.